Verdiensten

DE VERDIENSTEN
Wat kan je Verdienen?

25 Comments

Januari 18, 2020

HET GELD IS BELANGRIJK

DE VERDIENSTEN ZIJN UITSTEKEND EN ONGELIMITEERD. JA ECHT!
HOE MEER JE WERKT, HOE HOGER JOUW INKOMSTEN AAN HET EINDE VAN DE WEEK!

Voor beginnende modellen, zonder ervaring beginnen de verdiensten meestal vanaf 25,- euro per uur. Maar voor iedereen is dit anders.

WAT VERDIEN IK IN HET BEGIN?

Beginnende modellen kunnen 25,- euro of meer per uur verdienen. Wat je precies verdient hangt veel af van je eigen inzet en uren die je werkt. Hoe vaker je online bent hoe meer je verdient!

IS HET MAKKELIJK VERDIENEN?

Het geld komt niet uit de lucht vallen! Webcammen is geen gratis geld verdienen onzin. De verdiensten zijn erg goed en het is eenvoudig maar natuurlijk moet er wel gewerkt worden!

WAT VERDIENEN TOP MODELLEN?

Top modellen verdienen 5000,- euro of meer per maand. Vaak zijn dit modellen die geruime tijd werken en zich fulltime inzetten als webcammodel. Iedereen kan het!

MOET IK BELASTING BETALEN?

Wij nemen privacy zeer serieus. Jou persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met andere en blijven alleen voor administratieve doeleinden. De privacy van modellen staat voorop!

HOE VAAK WORDT IK UITBETAALD?

Na het invullen en opsturen van het aanmeldformulier krijg je binnen 24u een bericht van ons over de vervolgstappen. Het is belangrijk dat je deze goed doorneemt om verder te kunnen.

HOE WORDT IK BETAALD?

Als webcammodel ben je niets verplicht. Achter de webcam ben je vrij om te bepalen wat je wel/niet doet. Stoppen met werken doe je door niet meer in te loggen op je account.

De verdiensten van een webcammodel

Heb je interesse in het bijverdienen met webcammen? Wil je snel rijk worden als webcammodel? Op deze pagina leggen wij uit hoeveel je kunt verdienen met erotisch chatten en cammen. Wat je verdient hangt een beetje af van bureau tot bureau. De gemiddelde verdiensten ligt gewoonlijk tussen de 0.18€ en 0.30€ per minuut per klant. Ja je leest het goed, per minuut per klant. Je kunt dus chatten met meerdere bezoekers in een groep.Hieronder maken wij even voor jou een klein rekensommetje van de mogelijke (realistische) webcamgirl verdiensten.Als je bijvoorbeeld chat met 4 bezoekers dan verdien je: 4 x €0.18 per minuut. Dat is: €43 per uur! De meeste modellen werken 2-4 uur per dag achter de cam en verdienen daarmee: 4x €43 = €172 per dag. Dat komt neer op: €3440,- per maand (5 dagen per week werken). Niet slecht voor parttime thuiswerk. Is dat dan niet goed betaald erotisch thuiswerk? Jazeker.Maar je moet met je beide benen op de grond blijven staan en ook beseffen dat er ook minder goede dagen kunnen zijn. Sommige dagen kan je misschien niet werken of neem je lekker een dagje vrij. Maar als je op één dag iedere keer 5 of 6 klanten per minuut gehad hebt dan is dat toch ingehaald niet? Je kunt het webcammen ook gaan zien als full-time werk vanuit huis. De verdiensten liggen helemaal aan jou. Direct beginnen met werken na het inschrijven kan hier.

Hoge inkomen mogelijk!

Voor de meeste modellen liggen de verdiensten ongeveer tussen de 1500,- en de 3600,- euro per maand. Sommige ervaren en hardwerkende webcammeiden en jongens verdienen ruim 5700,- euro per maand of meer! Dat tikt lekker aan, dat merk je aan het einde van zo’n maand op je bankrekening. Van dat geld kan je lekker stappen, vakantie vieren of heel snel sparen voor een auto of een lening af te betalen.Als je het maximale wil gaan verdienen, kan dat met z.g. splitcam software. Deze kan je gratis downloaden en zorgt ervoor dat je met meerdere klanten tegelijk kan cammen. Het is een klein stukje software dat het ook mogelijk maakt om bij drie of vier verschillende bureaus tegelijk te werken. Op deze makkelijke manier verdien je natuurlijk veel meer. Door het cammen en chatten met meerdere bezoekers verdien je veel sneller en veel meer geld per maand met webcammen. Dat kan je het beste doen als je wat meer ervaring hebt opgedaan in het cammen want anders kun je niet volgen. Klik hier als je wil proberen met een Splitcam programmaatje.Direct beginnen met werken na het inschrijven

tags voor deze pagina: webcamverdiensten, camgirl verdiensten, cammer verdiensten, wat verdient een camgirl, wat kan ik verdienen met cammen, camgirl geld, betaald erotisch werk, islive verdiensten, islive camgirl worden, geld verdienen, verdienen met thuiswerk, verdiensten webcammodellen

Geen limiet op verdiensten

De verdiensten die je kunt maken als webcammodel zijn uitstekend en ongelimiteerd. Je zit niet vast aan een bepaald bedrag per maand en er is geen maximaal bedrag dat je mag verdienen. Door veel uurtjes te maken achter de cam kun je zelf veel invloed hebben op de hoogte van je inkomsten.

START JE CARRIÈRE
Aanmelden als Webcammodel