Veelgestelde Vragen - Webcammen Werk

25 Comments

Januari 18, 2020

Veelgestelde vragen

Wat houdt webcammen werk precies in?

Webcammen houd in dat je online chat met gebruikers met jou webcam aan. Als webcammodel vermaak je klanten met een geile, interactieve webcamshow.

hoe veel verdienen webcammen

Hoe veel kan ik verdienen?

De meeste startende modellen, zonder ervaring, kunnen 25,- euro of meer per uur verdienen. Er is geen limiet op wat je kunt verdienen. Hoe meer je werkt hoe meer je verdient!

thuis of studio webcammen

Werk ik thuis of voor een studio?

Webcammen doe je volledig als thuiswerk. Wij raden je niet aan om je aan te sluiten bij een studio, want de verdiensten en voordelen zijn een stuk minder! Je kan zelfstandig aan het werk.

Veelgestelde vragen

Voor wie is webcammen geschikt?

Webcammen thuiswerk is alleen geschikt voor dames en stellen van 18 jaar en ouder. Vooral leuke, sexy vrouwen worden gevraagd om zich aan te melden. Stelletjes zijn ook welkom!

Veelgestelde vragen

Wat voor spullen heb ik nodig?

Om te beginnen met webcamwerk heb je niet veel nodig, zeker geen duur apparatuur. Wat je als basis nodig hebt zijn: een goede HD-webcam, een computer/laptop en een Wifi verbinding.

verplichte werktijden webcammen

Zijn er verplichte werktijden?

Er zijn geen verplichte of vaste werktijden. Wanneer je werkt mag je zelf bepalen. Heb je tijd en zin, dan ga je inloggen en werken. Heb je geen zin? werk je niet.

Schrijf je gelijk in

Wil je snel bijverdienen met webcammen? Lijkt het je wat om vanuit huis te werken achter de webcam?

VRAGEN WELKOM

Heb je een vraag die wij op deze pagina nog niet hebben beantwoord? Neem contact met ons op en vraag het ons. Wij kunnen je altijd op weg helpen met tips, advies en info.

Werken en verdienen als webcammodel komt met veel voordelen. Meer vrijheid in je werk, maar ook financiële-vrijheid. Ga vrijblijvend aan de slag en ervaar het voor jezelf!