Het werk

HET WERK
Werken als webcammodel? Wat houd het in?

25 Comments

Januari 18, 2020

WEBCAMMODEL THUISWERK

OM JE AAN TE MELDEN ALS WEBCAMMODEL DIEN JE 18+ TE ZIJN. ELKE TYPE VROUW KAN ZICH AANMELDEN – JE HOEFT ER GEEN TOP MODEL VOOR TE ZIJN!

Het beginnen als webcammodel is natuurlijk nieuw en spannend. Wellicht zit je nog met vragen of heb je meer informatie nodig. Laat het ons weten – wij helpen je graag!

WERK IK THUIS OF VOOR EEN STUDIO?

Als webcammodel werk je vanuit de comfort van je eigen huis. Werken voor een studio hoeft niet en thuiswerken is toch veel fijner. Thuis kun je bijvoorbeeld werken vanuit je slaapkamer.

WAT MOET IK DOEN ACHTER DE CAM?

Achter de webcam ben je vrij om zelf te beslissen wat je doet, hoe ver je gaat en met wie je gaat chatten. Je werkt als eigen baas geheel zelfstandig en vrijblijvend.

KAN ANONIEM, DISCREET WERKEN?

Als webcammodel ben je niets verplicht. Achter de webcam ben je vrij om te bepalen wat je wel/niet doet. Anoniem werken, zonder je gezicht te tonen of werken met een masker is mogelijk.

START JE CARRIÈRE
Aanmelden als Webcammodel

VERSTUREN

Werken in de erotische branche

Waarschijnlijk ben je nieuw in de wereld van webcammen werk en heb je veel vragen. Vragen, zoals “wat houdt webcam thuiswerk nou precies in?”. Vroeger was het werken als webcammodel nog erg nieuw en taboe. Veel mensen denken nog steeds dat om webcammodel te worden je een jonge vrouw van rond de 20 jaar moet zijn en dat je een superstrak modellen figuur moet hebben om enige succes te hebben achter de webcam. Niets is minder waar! Er zijn nog veel misverstanden over deze vorm van thuiswerk.Dit idee is gelukkig niet waar. Voor webcam modellenwerk is het vooral belangrijk dat je leuk en spontaan overkomt. Als je er leuk uitziet, lekker kan kletsen met bezoekers online en echt wil werken en verdienen in de erotisch sector, dan is webcammen voor jou!

Webcammen – wat houd het precies in?

Het werk is natuurlijk erotisch getint en alleen geschikt voor volwassenen. Als webcammodel log je in op het chatplatform van bijvoorbeeld ClubIslive, Xmodels of Chaturbate en begint met chatten – vaak met de webcam aan. Het werk van een webcammodel houdt in dat je betalende klanten vermaakt met een hete sekschat en webcamshow. De bezoekers van webcamsites zijn voornamelijk mannen. Zij komen voor een spannende, erotische ervaring met een leuke dame. Elke man heeft zijn eigen ‘smaak’ wat betreft het model en komt met zijn eigen fantasieën. Voor elke type model zijn er ruim genoeg klanten en verdienmogelijkheden. Er zijn mannen die speciaal op grote borsten/volslanke types vallen of juist op slanke vrouwen, mannen die een voorkeur hebben voor getint of juist blank. Smaken verschillen! Vooral belangrijk is je uitstraling en hoe je overkomt. Veel modellen kiezen er voor om een erotische sfeer te creëren in de ruimte waar zijn werken, trekken sexy lingerie aan en proberen vooral aantrekkelijk en positief over te komen. Dit helpt allemaal in de ervaring die de klant heeft – als dit goed is dan komen zij vaker langs!