Benodigdheden

DE BENODIGDHEDEN
Wat voor spullen heb je nodig?

25 Comments

Januari 18, 2020

WELKE SPULLEN?

OM TE WERKEN ALS WEBCAMMODEL HEB JE EEN AANTAL BASIS SPULLEN NODIG, ZOALS EEN PC, WEBCAM EN INTERNET.

Ga niet gelijk de allerduurste spullen aanschaffen! De meeste spullen die je nodig hebt om te webcammen heb je al in huis.

INVESTEER IN EEN HD-WEBCAM

Klanten die komen webcammen willen graag alles in volle glorie en haarscherp zien – daar komen ze voor. Het investeren in een goede HD-webcam is de kleine investering meer dan waard!

KOOP NIET DE DUURSTE SPULLEN

Voor webcam werk heb je waarschijnlijk de meeste spullen die je nodig hebt al in huis. Een goede PC/laptop en webcam die het redelijk doen is genoeg om mee te beginnen.

RUSTIGE, PRIVE WERKPLEK

Als webcammodel wil je natuurlijk privé kunnen werken zonder gestoord te worden. Kies een plek waar je lekker comfortable en ongestoord kunt webcammen en bellen met klanten.

De basis benodigdheden

Wat heb je nodig voor webcammen werk? Om te webcammen heb je niet veel nodig. Er zijn wel een paar basis benodigdheden: – een laptop of PC – een goede (HD-kwaliteit) webcam met geluid – een goede internetverbinding – spannende outfits/ sexy lingerie – seks speeltjes (te gebruiken tijdens je webcamshow) – een goede dosis enthousiasme (webcammen is leuk, laat zien dat je er zin in hebt!) Je kunt een ingebouwde webcam gebruiken, maar vaak is de kwaliteit hiervan niet optimaal (korrelig, slechte belichting). Klanten komen om je te zien, dus zorg dat je investeert in een goede webcam. Dit is een kleine investering die zeker het geld waard is. Tip: je kunt 2 lichtbronnen gebruiken om sfeer te creëren en om goed in beeld te komen. Je kunt creatief omgaan met verlichting en de perfecte opstelling vinden zodat je het mooist in beeld komt. Meer heb je niet nodig. Om te webcammen heb je geen ervaring nodig, geen opleiding en geen technische kennis. De webcambedrijven hebben vaak een goede helpdesk die je altijd bijstaan met vragen of problemen. Anoniem en discreet webcammen Misschien wil je niet herkent worden tijdens het webcammen. In dat geval kan je anoniem werken door je gezicht niet te tonen tijdens het cammen. Je kunt hier ook creatief mee omgaan en gebruik maken van een spannende masker of pruik – je kunt een typetje spelen achter de cam! Veel modellen kiezen er voor om een brilletje te dragen en wat extra make-up. Hoe je hier mee omgaat kan je geheel zelf bepalen. Vaak zijn mannen op zoek naar een bepaald typetje om mee te webcammen. Je kunt kiezen om als kamermeisje of politieagente te verschijnen achter de webcam. Webcam werk is geheel vrijblijvend, dus niets moet maar als je moeite doet om er leuk uit te zien voor de cam zul je veel meer klanten krijgen. Dat betekend direct meer verdienen.

Extraatjes voor tijdens het webcammen

Naast de basis spullen die je nodig hebt om je werk te kunnen uitvoeren kan je een aantal extra spulletjes kopen om je webcamsessies extra spannend te maken.